Servie douze points

Eflyernkslam07web 

Ik hou er niet van om mezelf al te vaak opnieuw uit te vinden, dus bij deze adviseer ik jullie aangaande het aanstaande NK-poetryslam op zaterdag 8 december in Tivoli, gewoon de stukjes te lezen die ik vorig jaar schreef in de aanloop van de 2006-editie.

Dus: Over de poll van 2006 (klik!)
En: Over de quotes van 2006 (klik!)

Gelezen? Mooi! Dan zijn jullie alvast enorm in de stemming gekomen neem ik aan, en kennen jullie gewoon niet wachten tot het zaterdag is. (Kunnen jullie niet wachten! Dat zeg ik: Wachten!)

In een poging het wachten te verzachten en een traditie starten te betrachten, schrijf ik per vannacht een nieuwe poll uit. Hij staat hier rechts op de site. Het betreft de namen van de kandidaten die meestrijden om de titel van 2007. Mocht je een of meerdere dichters/slammers niet kennen, dan verwijs ik je naar deze subsite van het organiserende poeziecircus, waar van iedereen een kort biografietje staat (inclusief foto – plus ook meer info over de stormloop op de kaartverkoop). En de echte diehards surfen daarna natuurlijk direct door naar Youtube google, voor keihard beeldmateriaal gedichten van de desbetreffende persoon.

"Opdat jullie een verantwoorde keuze maken", wilde ik zeggen, maar als je daar geen zin in hebt, bijvoorbeeld omdat je op deze site terecht bent gekomen via de zoekterm ‘natte meisjesbillen in het gras’ (want dat gebeurt) en denkt: "flikker op mongool, met je kut-poll", doe mij dan een lol, en stem toch. Al was het maar om te kijken hoe democratie werkt.

Stemmen is volledig anoniem, dus je staat niet voor lul.

Voor vaste lezers: stel me niet teleur. Doe het gewoon. Het is maar 1 klikje. En zodra je op je dichter van voorkeur hebt geklikt, verschijnen de poll-resultaten totnutoe. Misschien wel het interessantste gedeelte van dit hele stukje.

Morgen kom ik, helemaal los van het stemgedrag, net als vorig jaar, met quotes waarop tegen mij gewed mag worden om echt geld. Keiharde dollars euro’s.
En geef toe, dat maakt jullie aanstondse gang naar Tivoli alleen maar leuker.

Advertisements

3 thoughts on “Servie douze points

 1. Hee Sven,

  Dank voor het nu al enthousiaste stukje. Ik hoop dat het vrijdag net zo’n feest wordt als de vorige jaren! Wij hebben er in ieder geval superveel zin in!!

  PS Als je niet het hele filmpje wil downloaden; hier is ie ook te zien:

 2. Hee Sven,

  Dank voor het nu al enthousiaste stukje. Ik hoop dat het vrijdag net zo’n feest wordt als de vorige jaren! Wij hebben er in ieder geval superveel zin in!!

  PS Als je niet het hele filmpje wil downloaden; hier is ie ook te zien:

 3. Kan er jammer genoeg niet bij zijn
  maar in ieder geval toch een kleine aandeel
  in de kantlijn – door hier mijn stem uit te brengen

  Cut – de verkeerde aangeklikt
  ach dan blijft zijn zege in ieder geval
  nog enigszins een verrassing

  groetjes Jur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s