Mededeling

ZONDAG 5 NOVEMBER 14.00

Helmers

Lieve bezoekers van Dichters in Helmers,

We’ve got them! Het programma is rond. Aanstaande zondag, de 5e november, belooft weer een mooie poeziemiddag te worden met optredens van Lucas Laherto Hirsch (van de bundel "Familie gebiedt" – check de recensie van Ilja Leonard Pfeijffer), het Friese fenomeen Cornelis van der Wal (de vorige keer afwezig wegens ziekte, maar dit keer alsnog van de partij), Froukje van der Ploeg(van de bundel "Kater", uitgekomen in juni 2006 bij Nieuw Amsterdam), Fred Papenhove (gedebuteerd met "de rode soldatenvis"; aanstaand voorjaar verschijnt bij BnM zijn tweede bundel "Draaibaar"), de in Zaandam woonachtige Perzische dichter/muzikant Babak Amiri, de in Belgie residerende Nederlander Olaf Risee, de eveneens in Belgie gehuisveste Vlaamse dichteres Tine Moniek! (lees voor een alternatieve nadere kennismaking met deze laatste twee dichters dit eten met poeten-verslag ) en pyromancer David Boelee (zie ook deze bbq-impressie).

Maar er is zelfs nog meer! In het kader van de naderende verkiezingen zal Mensje van Keulen een aantal dierengedichten voordragen. Op welke partij zij zal stemmen hoef ik hier verder niet uit te leggen, neem ik aan. Een groter raadsel is dat bij AT5-verslaggever Paul Damen, die eveneens een gastoptreden zal verzorgen, en gedichten zal voordragen van grote ex-dictators, zoals daar zijn good old Stalin, Chairman Mao en Adolf Hitler.

De presentatie zal in de vertrouwde handen zijn van Lianne van Gemert. Ex-Vassalucci-redacteur Adriaan Krabbendam en dichter Thomas Mohlmann zullen bovendien aan het eind van de middag nog iets zeggen, waarna het voltallige publiek een vorkje mag prikken in het uitgestalde buffet.

Dus mis het niet!!!

De toegang is uiteraard GRATIS!

(aanvang 14.00).

1 thought on “Mededeling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s